Vrem sa rasplatim timpul petrecut de tine pe www.deconfort.ro cu 3% discount. Totodata am simplificat la maxim modalitatea de plasare online a comenzilor iar acum poti plasa comanda fara a fi nevoie sa te inregistrezi, urmand cativa pasi simpli.

 

Oferta discount 3% se adreseaza exclusiv persoanelor care comanda produse sanitare sau din gama iluminatului cu LED si se afla pentru prima data pe site-ul www.deconfort.ro, numai la prima comanda valida plasata pe site.

 

Pentru a beneficia de discountul de 3% trebuie sa folosesti codul de reducere " NEW3U " pe care il vei introduce in campul  special ce va aparea in timpul procesului de comanda.

 

Discountul se aplica doar la prima comanda plasata pe site, in calitate de utilizator nou al site-ului www.deconfort.ro.

Oferta se aplica numai comenzilor plasate pe site, comenzile telefonice nu beneficiaza de acest discount.

Valoarea discountului se aplica la valoarea totala a facturi si se poate cumula si cu alte discounturi sau promotii aflate in desfasurare pe www.deconfort.ro

 

In plus fata de avantajele concrete ale acestui discount,  calitatea de client inregistrat pe www.deconfort.ro iti asigura:

  • Acumularea de puncte bonus ce pot fi convertite in lei si transformate in reducer e pentru urmatoarea ta comanda.
  • Vouchere cadou acordate cu ocazia zilei tale de nastere sau diverselor evenimente promovate pe www.deconfort.ro.
  • Newsletter lunar in care sa te tinem la curent cu noutatile si promotiile noastre. Vom folosi acest drept la newsletter in limita bunului si numai atunci cand avem cu adevarat ceva de transmis. Si noi uram spam-ul la fel ca si tine .