CONDIŢII DE GARANŢIE

Garantia produselor comercializatae pe site-ul deconfort.ro este cuprinsa intre 12 luni si 10 ani, in functie de produsul achizitionat. Drepturile consumatorului sunt conform prevederilor din Legea 449/2003 modificată, şi OG 21/92 cu modificările şi completările ulterioare:
Garantia minima a produselor comercializate pe deconfort.ro difera in functie de categoria din care face parte produsul cumparat. In acest sens putem distinge:
  • Garantia bateriilor sanitare: minim 24luni
  • Garantia uscatoarelor maini sau par: 12-24 luni
  • Garantie baterii senzor: 12-24 luni
  • Garantie accesorii baie : 12 luni
Garantia produsului achizitionat va fi speciticata clar in certificatul de garantie.
·       In cazul solicitării de reparaţii în garanţie, cumpărătorul trebuie să prezinte certificatul de garanţie  împreună cu factura sau dovada de cumpărare a produsului.

·       Bateriile sanitare achizitionate conform facturii au o garantie de 2 ani care asigura toate problemele legate de functionalitate:

a.      Defectarea cartusului ceramic

b.     Etanseitate incorecta sau scurgeri de apa la racordurile de imbinare sau elementele mobile

·       Finisajul cromat sau antichizat al bateriilor sanitare sau accesoriilor baie beneficiaza de 12 luni garantie pentru defectele de fabricatie (EX: exfolieri, oxidare). In cazul in care nu sunt respectate instructiunile de intretinere ori sunt folosite substante abrazive sau acide exista riscul pierderii garantiei.

·       Garanţia produselor nu acoperă accesoriile (site, cabluri electrice, furtune, capete dus, altele similare), consumabile (filtre, perii, baterii, ş.a.m.d.), precum şi părţile casabile ale produsului deteriorate din cauze imputabile utilizatorului(ex: carcasă) sau diverse defecte ce pot apare în urma transportului produselor, căderii sau lovirii acestora, descărcărilor electrice, variaţiilor de tensiune ale reţelei electrice sau în cazul conectării la o reţea de tensiune necorespunzătoare, sau de catre personal necalificat,  etc.

·       Durata termenului de garanţie se prelungeşte cu timpul scurs de la data la care consumatorul a reclamat defectarea produsului şi până la data repunerii acestuia în stare de funcţionare.

·       In cazul in care produsul nu poate fi reparat sau elementele defecte nu pot fi schimbate se va inlocui intreg produsul.

·       Termenul de realizare a operaţiilor de reparare este de maxim 5 zile lucratoare.

·       Produsele vor fi trimise la garantie ambalate corestunzator in cutie de carton si folie de protectie cu bule – pentru a se evita deteriorarea suplimentara pe timpul transportului. Deteriorarea din timpul transportului nu poate face obiectul garantiei


PIERDEREA GARANŢIEI

1.  Neprezentarea la solicitarea reparaţiei a dovezii de cumpărare a produsului  de pe deconfort.ro si a certificatului de garantie

2.  Nerespectarea condiţiilor de transport, manipulare, instalare, utilizare şi întreţinere precizate în prospectele şi instrucţiunile de utilizare a produsului afisate pe site sau in descrierea produsului, de care cumpărătorul a luat cunoştiinţă.

3. Utilizarea produselor în alte scopuri decât cele pentru care au fost concepute, nerespectarea parametrilor tehnici pentru care au fost concepute, suprasolicitarea lor, sau utilizarea incorecta a acestora

4.  Schimbarea stării originale a produsului; păstrarea în condiţii improprii; expunerea la acţiunea substanţelor chimice, corozive, abrasive, umiditate, expunerea la intemperii.

5.  Montarea bateriilor sanitare de catre persoane neautorizate si fara respectarea instructiunilor de montaj.

Pentru trimiterea unui produs in garantie este necesar sa ne trimiteti o solicitare scrisa folosind unul din canalele de comunicare de mai jos. Apoi in cel mai scurt timp vom reveni cu solutii pentru rezolvarea aspectelor semnalate: