Livrarea produselor comandate se face de obicei in 24 ore de la comanda pentru produsele aflate pe stoc. Desi echipa noastra face tot posibilul sa livreze in cel mai scurt timp produsele exista si situatii care nu depind numai de noi si care pot genera intarzaieri in livrare. In cazul in care un anumit produs este indisponibil momentan, te vom informa despre acest lucru si vom stabili impreuna noul termen de livrare.Modalitati de livrare:

- Livrare prin Fan Courier. Avem incheiat parteneriat cu cel mai mare furnizor de servicii de curierat, astfel incat produsele sa ajunga la tine rapid si in siguranta. Costurile de transport pentru expeditiile cu plata ramburs incep de la 17 lei / expeditie ila navel national in reteaua localitatilor FAN fara kilometri suplimentari. 

* Contravaloarea transportului  poate varia in functie de greutatea / volumul produsului si distanta de livrare. Valorile prezentate mai sus sunt cu titlu informativ si nu creaza obligatii.

* Sunt situatii (foarte rare) in care costul transportului sa nu fie afisat corect in procesul de plasare a comenzii. De regula acest lucru apare in cazul in care localitatea de livrare nu este in reteaua FAN Courier. Pentru orice situatie de acest fel va vom contacta telefonic inainte de livrare.Modalitati de plata:

PLATA RAMBURS
Poti achita produsele direct catre agentul FAN Courier care face livrarea.


TRANSFER BANCAR
In cazul in care doresti plata prin transfer bancar (ordin de plata), dupa plasarea comenzii vei primi pe adresa de email o factura proforma pe baza careia sa poti face plata. Datele necesare facturarii pot fi trimise prin email sau in timpul procesului de comanda. Este posibil ca factura sa soseasca intr-un interval de cateva ore de la plasarea comenzii.

PLATA CASH nu este posibila in acest moment.