Incercam in permanenta sa venim in intampinarea nevoilor tale cu modelitati de comanda diversificate si usor de utilizat astfel incat experienta ta sa fie una placuta:

Asadar, produsele de pe site pot fi comandate prin urmatoarele modelitati: 

1. Comanda pe site

Folosind meniul, navigati prin categoriile de produse si identificati produsele dorite. Dupa identificarea lor, alegeti cantitatea dorita si apasati butonul

Meniul de comanda este intuitiv, usor de utilizat, trebuie doar sa completezi campurile si sa urmaresti pasii de finalizare a comenzii. 

Poti comanda ca utilizator inregistrat sau ca oaspete (comanda rapida). Avantajul comenzii pe site este acela ca iti poti urmari la orice ora statusul comenzii, poti acumula puncte pentru fiecare comanda pe care apoi le poti transforma in vouchere de reducere.

Pentru continuarea comenzii se acceseaza din cosul de cumparaturi butonul "Plasare Comanda" apoi se continua pasii pentru finalizarea comenzii cu introducerea / selectarea adresei de livrare si alegerea modalitatii de livrare si a metodei de plata*

 

2. Comanda prin E-mail

Poti trimite lista produselor dorite si pe email la adresa office@deconfort.ro. Pentru a putea procesa comanda avem nevoie de urmatoarele informatii:

  • Datele de livrare si facturare (nume/firma, adresa de livrare, numar telefon)
  • Produsul dorit si cantitatea (link produs, fotografie, referinta acestuia)
  • Modalitatea de livrare si plata

Toate aceste informatii sunt necesare pentru a procesa comanda, apoi vom reveni cu confirmare telefonica sau pe email privind stadiul acesteia.

 

3. Comanda WHATSAPP

Avem numar special de whatsapp 0723 679 574 la care poti plasa comanda sau solicita informatii despre produse. In acest sens iti va fi usor sa atasezi fotografia produsului dorit sau link-ul acestuia si datele pentru facturare si livrare

 

4. Comanda telefonica

La numarul de telefon 0723679574 ne poti suna pentru a comanda produsele dorite. in cazul in care linia este ocupata sau  timpul de asteptare este prea mare poti alege o alta modalitate de din cele 3 enumerate mai sus.