Cum montez bateria senzor lavoar

Cum montez bateria senzor lavoar

Am primit pe adresa de email in ultima perioada tot mai multe intrebari legate de montarea corecta a bateriei senzor lavoar, asa ca voi descrie mai jos principalii pasi pentru setarea corecta a acestui model de baterie senzor lavoar.

7 pasi simpli pentru montarea bateriei senzor lavoar prevazuta cu robinet amestec.

Bateriile senzor lavoar livrate de noi contin toate elementele mecesare pentru punerea in functiune:

 • – baterie senzor lavoar
 • – centrala de comanda ( electrovalva)
 • – robinet amestec – asigura reglarea temperaturii apei
 • – furtun alimentare

Pasi pentru o montare, inclusiv reprezentare schematica:

 1. 1. Se fixeaza bateria senzor pe lavoar cu ajutorul sistemului de prindere, lasand cablul de alimentare sa coboare pe interiorul sistemului de prindere
 2. 2. Sub lavoar, intr-ul loc ferit de umiditate si sursa directa de apa, se fixeaza pe perete centrala de comanda avand mufa de alimentare in partea de jos.
 3. 3. Legatura intre senzorul lavoar si centrala de alimentare se face cu ajutorul furtunului de alimentare din kit. Furtunul se fixeaza la iesirea inscriptionata OUT a centalei de comanda.
 4. 4. Cele doua valve ale robinetului amestec se conecteaza la conductele de apa din reteaua proprie respectandu-se semnificatia culorilor (rosu = cald, albastru=rece)
 1. 5. Alimentarea cu energie electrica se poate face in doua moduri, fie cu 4 baterii 1.5 V model AA, fie prin conectarea la 220V. Durata medie de functionare a unor baterii este de 6 luni.
 2. 6. Reglarea temperaturii apei se face prin rotirea stanga / dreapta a robinetului de amestec. Robinetul are rolul de a combina cele doua tipuri de apa si a fixa temperatura dorita.
 3. 7. Distanta de detectie in cazul acestor senzori lavoar poate fi si ea reglata cu ajutorul potentiometrului alflat – in functie de model – pe centrala de comanda sau in spatele senzorului bateriei lavoar.

Acest  model de baterie senzor este foarte fiabil, lucru demonstrat in timp si in conditii de functionare intense.

Recomand acest model de baterie senzor datorita faptului ca rezista foarte bine in spatiile publice cu trafic intens iar lipsa robinetului de reglaj de pe corpul bateriei il face mai putin antractiv in cazul actiunilor de vandalism.

Gama de forme a acestor baterii este foarte variata, ele pot fi folosite in toate domeniile: montare pe lavoar, montare pe blat sau baterie senzor pentru bucatarie.

Poti gasi pe site toata gama de baterii senzor lavoar

In imagini am exemplificat produsele aflate in pachetul fiecarei baterii senzor lavoar. Daca doresti sa vezi toate modelele de baterii senzor livrate de deconfort.ro click AICI

Lasă un răspuns