De ce am ales accesoriile baie retro

De ce am ales accesoriile baie retro

1.Varietatea de forme culoare functionalitati
Astazi cu o gama completa de baterii retro, proiectul baii tale retro este la un click distanta, ramane sa alegi culoarea red bronze, yellow bronze sau white chrome.
Alese potrivit, accesoriile de baie accentueaza detaliile si pot schimba complet atmosfera din  baie, iar pe langa utilitate, cele mai multe accesorii baie contribuie si la designul camerei, care poate fi personalizata dupa propriul gust.

 Daca in baie exista baterii sanitare din bronz, folosirea accesoriilor baie retro este obligatorie. Poti gasi  diverse nuante de bronz, unele mai inchise, altele deschise la culoare, accesorii cupru sau chiar accesorii aurii – la propriu.

2. Nuanta preferata: yellow bronze
Intrucat cele mai multe bai retro au ca punct de plecare bateriile retro yellow bronze producatorii au scos pe piata diverse game de accesorii baie retro  in aceasta nuanta. Iau ca  model in aceasta discutie  gama de accesorii  baie bronz Aurelia, gama ce satisface cele pretentioase dorinte ale utilizatorului, datorita numarului mare mare de produse.
perie wc retro bronz

3. Ce accesorii sa pun in baie ?
 – peria wc retro  -este un accesoriu de nelipsit pentru orice baie. Faptul ca peria wc retro este stativa ( se monteaza pe podea) confera un plus de mobilitate si usurinta la adaptarea  in baie. In cazul periei retro bronz cu montare pe perete avantajul este oferit de faptul  ca asigura
 – suporul pentru prosop  asigura un rol deosebit de practic. Avem nevoie de prosop in baie, iar acesta trebuie sa-si gaseasca locul potrivit.  In functie de specificul baii tale retro  ai la dispozitie mai mult modele  dintre care poti alege siportil prosop tip inel sau modele sub forma de bara.
etajera, saboniera, suport pahar – sunt accesorii ideale pentru depozitarea si pastrarea articolelor cosmetice, sapun sau gel dus.
suport prosop retro
4. Fixarea stabila pe orice fel de suport
Accesoriile baie trebuie sa asigure stabilitate, iar fixarea lor pe perete se face cu ajutorul diblurilor.Lasă un răspuns