Desi toate eforturile noastre sunt pentru a satisface nevoile tale in legatura cu alegerea bateriilor sanitare si accesoriilor pentrnu baie, recunoastem si acceptam situatiile in care produsele trimise de noi nu corespund nevoilor tale. 

Pentru returnarea produselor comandate ai la dispozitie 14 zile calendaristice, timp suficient pentru a testa produsul si pentru a-l pastra. Daca totusi produsul nu corespunde nevoilor il poti returna, dar inainte de aste te rugam se ne anunti si pe noi prin una din metodele detaliate mai jos. Returnarea produselor comandate pe deconfort.ro este gratuita in reteaua FAN Courier cu localitatile care nu au kilometri suplimentari.

Trimiterea produselor in garantie se va face numai dupa indrumarea unui coleg de ladepartamentul de garantii. Si in acest caz important este ca prima data sa ne informezi despre problema constatata pentru a stabili impreuna modalitatea cea mai avantajoasa de rezolvare.

Asadar, pentru oricare din aspectele semnalate mai sus este inportant sa ne scrii (preferam scrisul in defavoarea discutiei telefonice!

  • pe whatsapp la numarul 0723 679 574
  • pe email la office@deconfort.ro – detaliaza problema cu care te confrunti, adauga fotografii care sa completeze aspectele semnalate si iti vom raspunde in cel mai scurt timp
  • Completeaza formularul de contact de pe site 
  • In oricare dintre variante, te rugam sa adaugi imagini sau alte informatii care sa ne ajute sa-ti oferim o solutie de rezolvare rapida